Süper Besin Organik Yumurta

Süper Besin Organik Yumurta

Raya Organik Yumurtanın Faydaları Nelerdir?

Yüksek enerji: Bir B vitamini olan Kaolin içeriği sayesinde organik yumurta enerji artışı sağlar. Spor yapanlarda performansı attırır, diyet yapanlarda vücudun enerjisini kaybetmesini engeller ve iş hayatının koşuşturması içinde performansı güçlendirir.

Güçlü ve sağlıklı kaslar: Organik yumurtalardaki protein kas yapısının onarılmasına, güçlenmesine ve gelişmesine yardımcı olan temel aminoasitleri sağlar. 1 adet organik yumurta günlük kas gelişimi için gerekli proteinin %13'ünü sağlar.

Güçlü Bağışıklık Sistemi: Organik yumurta bir A vitamini, B12 vitamini ve Selenyum deposudur. Bu sayede vücudu güçlendirir ve sağlıklı bir sisteme sahip olmasını sağlar.

Sağlıklı Hamilelik, sağlıklı Bebekler: Organik yumurta içerdiği kolin ve folik asit sayesinde anne karnındayken bebekte beyin gelişimini güçlendirir. Konjenital sakatlıkların önlenmesine yardımcı olur.

Güçlü Hafıza: Organik yumurta hafıza gelişimi için gerekli olan B grubu vitaminleri (B12 ve B6), A vitamini ve D vitamini içerir.

Göz Sağlığı: Organik yumurtanın içeriğinde bulunan Zeaksanin ve Lutein ilerleyen yaşlarda oluşan makuka dejenerasyonu önlemeye yardımcı olur.  Ayrıca organik yumurtanın içeriğinde bulunan A vitamini sayesinde görme gücünü arttırır.

Parlak ve sağlıklı Cilt:  Organik yumurta içeriğinde pek çok vitamin, mineral ve aminoasit bulundurur. Özellikle D vitamini cildin lekelenmesini engellemekte büyük bir yardımcıdır. A vitamini de kolajen üretimini destekler.

Kalp Sağlığı: Kolin organik yumurtada bulunan ve folik asit üretimini destekleyen önemli bir yapıtaşıdır. Kolin aynı zamanda kalp salığını arttıran homosisteinin parçalanmasında da önemli bir rol alır.

Kilo kontrolü ve sağlıklı Beslenme: Organik yumurta protein açısından çok zengindir. Beslenme programına yumurta ekleyenlerin uzun süre tokluk hissine sahip olduğu hatta bir yumurtanın 6 saat açlık hissini bastırdığı tespit edilmiştir.

Raya Organik Yumurta hangi vitamin ve mineralleri içerir?

1 adet organik yumurta size günlük;

B12 ihtiyacının %50'sini,

D vitamini ihtiyacının %25'ini,

Selenyum ihtiyacının %81'inin,

B5 vitamininin %35'ini ve B2 vitamininin %12'isini sağlar.

Demir, Fosfor, Magnezyum ve Potasyum açısından da çok zengindir. Günde 1 adet organik yumurta yiyerek vücudunuzu sağlığına ve gençliğine kavuşmasına yardımcı olabilirsiniz.

Etiketler: Raya Organik
Haziran 01, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR